OVER ONS

FoodLoverz heeft grote liefde voor lekker eten. Wij koken met klassieke smaken, een bijzondere bereidingswijze en de keuken van nu. Voor bedrijven en evenementen kunnen wij catering op maat verzorgen welke alle verwachtingen overtreffen. Hiervoor maken wij lekker bourgondisch eten, gemaakt met streekproducten en met oog voor detail en presentatie.

Onze medewerkers zetten wij in als visitekaartje van een bedrijf of evenement. Zij dragen hun passie voor lekker eten uit richting alle gasten. Zo stimuleren zij de unieke beleving dat lekker eten elkaar verbindt, en zorgen voor iets waar de gasten nog lang over napraten.

Als ervaren specialist denken wij mee en zorgen voor een transparante samenwerking. Een samenwerking waarbij vertrouwen het vertrekpunt vormt. Het leveren van kwalitatieve en innovatieve gerechten op een efficiënte manier, daarmee maken wij het verschil.

Wij verzorgen de catering voor veelzijdige bedrijven en evenementen waarbij de lat hoog ligt. Waarom opdrachtgevers ons kiezen? Vanwege de klassieke smaken met een bijzondere bereidingswijze en presentatie. Elke dag dagen wij onszelf weer uit in de keuken om zo onderscheidend mogelijk te zijn.

ONZE WERKWIJZE

Onze werkwijze kenmerkt zich door een slim en doordacht plan. De catering is immers van grote invloed op de beleving en waardering van alle gasten. Hierin streven wij ernaar om de omzet per gast te maximaliseren. Belangrijk hierbij is de balans tussen onze vertrouwde concepten en het toepassen van nieuwe trends.

 

Wij gaan voor tevreden gasten en een maximaal succes. Het aanbod moet voldoen aan alle verwachtingen van de gasten. Om dit te kunnen bereiken brengen wij de behoeftes van de doelgroep in kaart en ontwikkelen een vernieuwend concept dat hierop inspeelt. Dit concept omvat altijd een selectie uit de foodconcepten die de opdrachtgever uitkiest uit ons portfolio.

 

Bij de ontwikkeling van onze concepten is overal aan gedacht. Een efficiënte logistieke indeling is in onze ogen vereist om tot een passend verdienmodel te komen. Hierbij vormen sfeer en beleving de rode draad om alle gasten te kunnen verassen. Hierbij zijn wij in staat om in te spelen op onverwachte veranderingen.  

 

Doordat wij alle kennis in huis hebben van verschillende disciplines, kunnen wij de opdrachtgever voorzien van advies op het gebied van: concepting, service, logistiek en prijsniveau.

 

Het leveren van lekker eten en drinken begint voor ons bij het afstemmen van de catering op de specifieke doelgroep. Het aanbod moet voldoen aan alle verwachtingen, maar de gasten moeten ook positief verrast worden